Programowe wyłączenie filtra cząstek stałych DPF/FAP w Gdańsku Jestem właścicielem Volkswagena Passata i od jakiegoś czasu miałem problem z filtrem DPF, który ciągle się zapychał i powodował spadek mocy silnika. Szukałem sprawdzonego miejsca w Trójmieście, aż w końcu trafiłem do Chip Tuning Avto w Gdańsku i naprawdę jestem zadowolony. Programowe wyłączenie filtra cząstek stałych DPF/FAP w Gdańsku https://chiptuning-avto.pl/usuwanie-filtra-czastek-stalych-dpf-fap-gdansk wykonali w ekspresowym tempie – całość trwała tylko około godziny, a do tego zrobili darmową diagnostykę. Obsługa bardzo profesjonalna, wszystko mi dokładnie wyjaśnili, żadnych ukrytych kosztów. Auto po zabiegu działa znacznie lepiej, silnik pracuje równo, przyspieszenie wróciło do normy i nie mam już problemów z zapalającą się kontrolką. Ceny też mają atrakcyjne, zwłaszcza w porównaniu do innych serwisów, które często naciągają na niepotrzebne naprawy. Doceniam uczciwe podejście i gwarancję jakości, jaką oferują. Polecam ten serwis każdemu, kto chce szybko i skutecznie pozbyć się problemów z filtrem cząstek stałych.
top of page

The Gate Customers
Public·169 members
1 View
Members
- Emma Brown
- Emily Backer
- Isaac West
bottom of page