top of page

The Gate Customers

Public·169 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Як я замовляв ручки з логотипом

Як тільки ми зрозуміли, що потрібно замовити корпоративні подарунки для наших партнерів, питання вибору продукції стало важливим. Відразу вирішили, що це мають бути не просто сувеніри, а практичні речі, які будуть корисними і нагадуватимуть про нашу компанію. А ідеальний варіант для таких подарунків, це ручки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g591375-ruchki-logotipom-pechat Я замовляв ручки з логотипом через компанію "Твій Дизайн", з якою ми давно співпрацюємо. Це виявився чудовий вибір, оскільки вони запропонували стильні й зручні ручки, які не тільки гарно виглядають, але й мають відмінну якість. Логотип на кожній ручці був чітким і не стирався після тривалого використання.

Замість того, щоб витрачати час на пошук різних постачальників, я звернувся до перевіреного джерела, яке спеціалізується на виготовленні брендованих предметів. Ви можете подивитися на їхню пропозицію.

Я дуже задоволений результатом — ручки вийшли стильними, якісними й стали прекрасним доповненням до подарунків. Якщо ви шукаєте надійного постачальника для виготовлення брендової продукції, раджу звернутися саме до цієї компанії.

3 Views

Members

Address: 16925 Ventura Blvd, Encino, CA 91316

Los Angeles, California United States

Phone: (818) 788-9800

Email: info@thegateencino.com

• Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2021 by The Gate To The Mediterranean

bottom of page